Als kraamverzorgster en als kraamzorgorganisatie is het heel belangrijk dat je ook telefonisch goed bereikbaar bent. Je hebt je vaste telefoonlijn met afwezigheidsvoicemail en als kraamverzorgster heb je natuurlijk ook een mobiel nummer.

Op het gebied van telecom heeft de tijd ook niet stil gestaan en zijn er inmiddels (online) systemen die helemaal vanaf je mobiele telefoon te bedienen zijn. Met een paar handelingen bepaal je of de inkomende telefoontjes naar je collega of naar jou gaan; of dat ze binnenkomen op de vaste telefoon van de praktijk.

 

 

Een dergelijk systeem is ideaal voor:

  • kraamverzorgsters die niet altijd bereikbaar kunnen zijn
  • kraamzorgorganisaties die niet alle dagen of alle momenten middels de vaste lijn te bereiken zijn

Het bedrijf MT-PD biedt een totaaloplossing voor telefonische bereikbaarheid waarbij je als professional zelf de touwtjes in handen hebt. Concreet houdt dit o.a. in dat:

  • Je vaste telefoonlijn en alle mobiele telefoonlijnen worden geïntegreerd in één systeem.
  • Het systeem op je mobiel werkt ZONDER APP, er is GEEN data benodigd om het systeem te laten functioneren.
  • In dit systeem bepaal je door een eenvoudig meerkeuze menu hoe en of je bereikbaar wil zijn. De klant krijgt dan door of je bezig bent met een bevalling, spreekuur hebt etc..
  • Als je een cliënt belt dan ziet je cliënt altijd het vaste nummer van de organisatie in haar scherm staan. Als ze dit nummer vervolgens weer terugbelt dan krijgt ze de oorspronkelijke beller aan de telefoon.
  • Meerdere kraamverzorgsters, geen probleem. Door het invullen van de agenda schakelt het systeem automatisch en is altijd handmatig te overrulen.
  • Optioneel kun je je afwezigheidsmelding/voicemail door een professionele stem laten inspreken.
  • Een voor de cliënt en voor de kraamverzorgster professionele, duidelijke, en zeker persoonlijke manier van communicatie.

De hieronder getoonde geluidsfragmenten geven duidelijk weer hoe het in z’n werk gaat. De teksten kun je vanzelfsprekend zo maken als je wenst en de keuze van de teksten is zeer eenvoudig vanaf je mobiel in te stellen en binnen 10 seconden actief.

 

Mocht je hier belangstelling voor hebben mail dan naar frank@pinpointparents.nl. We zorgen er dan voor dat MT-PD geheel vrijblijvend contact met jullie opneemt.