Toont alle 12 resultaten

Medela PersonalFit Flex Borstschild – 2 stuks | in 4 maten

Login om te bestellen
Gebruik de Medela PersonalFit Flex borstschilden in combinatie met de Symphony voor zo efficiënt mogelijk kolven. Verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL

Lansinoh NaturalWave Flessenspeen – 2 stuks | in 4 maten

De NaturalWave speen is zo ontworpen dat er geen speen-tepel verwarring optreedt wanneer er naast borstvoeding ook met de fles gevoed wordt. Verkrijgbaar in 4 maten: extra traag (XS), traag (S), medium (M) en snel (L).

Noba Vinyl Handschoenen L – XL | 200 stuks

Poedervrije vinyl handschoenen. Per bestelling ontvang je 2 dozen van 100 stuks. Verkrijgbaar in 4 maten: M - L - XL Naviva Kraamverzorgenden mogen 2x per jaar kosteloos een bestelling plaatsen van 200 stuks. Naviva Partusmedewerkers mogen 4x per jaar kosteloos een bestelling plaatsen van 200 stuks.  

Medela PersonalFit PLUS Enkele afkolfset | S-M-L

Login om te bestellen
Enkele afkolfset voor de Medela Symphony professionele borstkolf, in de maten: S, M en L.

Medela PersonalFit PLUS Dubbele afkolfset | S-M-L

Login om te bestellen
Afkolfset voor de Medela Symphony professionele borstkolf in de maten: S, M en L.

Zilverkapjes Proefverpakking

Login om te bestellen
Zilverkapjes worden gebruikt om tepelkloven, tepelontstekingen en spruw op natuurlijke manier te genezen. Voor lactatiekundigen en andere zorgprofessionals heeft Zilverkapjes een proefpakket samengesteld met 1x maat S, 1 x maat M/L en 1x maat XL om cliënten te kunnen adviseren over maat en gebruik.  

Zilverkapjes | bij tepelkloven en ontstekingen

Login om te bestellen
Gebruik zilverkapjes om tepelkloven, tepelontstekingen en spruw op natuurlijke wijze te genezen. Puur zilver - in combinatie met een beetje moedermelk - werkt antibacterieel, antiviraal en schimmeldodend. Let op!: De Zilverkapjes kunnen na het verbreken van de verzegeling van het doosje niet retour gestuurd worden. Leverbaar in de maten: S, M/L, XL en XXL

Evercare SVEA Nitriel Handschoen niet steriel-latexvrij-poedervrij | 150 stuks

Login om te bestellen
Handschoenen latexvrij, poedervrij, niet steriel. Verkrijgbaar in 4 verschillende maten.

Evercare Sensitive Vinyl Handschoen latexvrij S-M-L | 100 stuks

Login om te bestellen
De Evercare Sensitive Vinyl handschoen is een zeer goede handschoen voor algemeen gebruik. Hij is zeer zacht, heeft een goede pasvorm en gevoel en is goedgekeurd voor gebruik in de medische sector (niet steriel).

Selefa Nitriel Sense Handschoen niet steriel-latexvrij-poedervrij | 200 stuks

Login om te bestellen
Handschoenen latexvrij, poedervrij, niet steriel. Verkrijgbaar in 5 maten (XS – XL). LET OP! Maat XL wordt geleverd in een doos van 180 stuks.

Selefa Nitriel White Handschoen – maat S | 200 stuks

Login om te bestellen
Handschoenen latexvrij, poedervrij, niet steriel.  

Medical Apron – wasbaar beschermschort | Wit

Login om te bestellen
KLEUR: WIT. De Medical Apron is een beschermjas van hoogwaardige technische kwaliteit die na reiniging opnieuw gebruikt kan worden. Duurzaam – herbruikbaar – waterproof  – minstens 75 keer te reinigen op 65°C.