Toont alle 11 resultaten

Sondeslang CH06 – 40 cm | 10 stuks

Gebruik een voedingssonde in combinatie met een spuitje om de baby bij te voeden met (moeder)melk zonder dat er tepel-speen verwarring ontstaat. Per jaar mag je maximaal 2 dozen a 10 stuks bestellen. Per bestelling is dit maximaal 1 doos van 10 stuks.

Medela Purelan™ Lanolinezalf Sample

Login om te bestellen
Vernieuwde Purelan™ Lanolinezalf: smeert beter, werkt langer. Je kunt per keer 1 pakket van 50 samples bestellen. Vanwege gestegen productiekosten wordt een eigen bijdrage gevraagd van € 3,50 per bundel.  

Medela Tepelmeter scheurblok

Login om te bestellen
Eén scheurblok bevat 30 vellen tepelmeters. Per keer kun je 1 scheurblok bestellen. Voor dit artikel geldt een jaarlijkse bestellimiet.

NursiCare therapeutisch tepelverband | 6 stuks

Login om te bestellen
Gebruik NursiCare therapeutisch tepelverband preventief of direct als de eerste tekenen van tepelbeschadiging zichtbaar zijn.

Multi-Mam Kompressen | 12 stuks

Login om te bestellen
Elk Multi-Mam kompres is hygiënisch, apart verpakt in een sachet. Een doosjes bevat 12 sachets.

Rite Aid Hydrogel tepelverband | 12 stuks

Login om te bestellen
Rite Aid Hydrogel tepelverband is ontwikkeld om te gebruiken bij de eerste tekenen van rode en/of geïrriteerde huid. De gelkompressen verkoelen en verzachten direct en helpen tepelkloofjes sneller te genezen. Ieder verband is afzonderlijk steriel verpakt.

Borstvoedinghulpset Slang + Spuitje

Login om te bestellen
De borstvoedinghulpset bestaat uit een slangetje en spuitje (20 ml). Gebruik de hulpset om de baby (tijdelijk) bij te voeden met moedermelk zonder dat er geen tepel-speen verwarring ontstaat.

Borstvoedinghulpset Spuit-20 ml | 10 stuks

Login om te bestellen
Gebruik de borstvoedinghulpset om de baby (tijdelijk) bij te voeden met moedermelk zonder dat er tepel-speen verwarring ontstaat. Een borstvoedinghulpset bestaat uit een slangetje en spuitje; beide los te bestellen. Klik hier voor het bestellen van de bijbehorende sondeslang.  

Borstvoedinghulpset Sondeslang – 100 cm | 10 stuks

Login om te bestellen
Gebruik de borstvoedinghulpset om de baby bij te voeden met (moeder)melk zonder dat er tepel-speen verwarring ontstaat. Een borstvoedinghulpset bestaat uit een slangetje en spuitje. Beide los verkrijgbaar.    

Difrax Moedermelkbewaarzakjes | 20 stuks

Login om te bestellen
Prijs per verpakking is € 5,78 excl. BTW (€ 6,99 incl.  BTW). Dit is 30 % korting op de consumentenadviesprijs van €9,99!

Difrax Zoogcompressen | 40 stuks

Login om te bestellen
De zoogcompressen zijn hygiënisch per stuk verpakt. Kraamverzorgenden krijgen 25% korting op de consumentenadviesprijs van €6,50!