Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Vitamine informatie pakket voor na de bevalling | 25 st

Login om te bestellen
Informatie over vitamines voor na de zwangerschap en baby’s en kinderen tot 4 jaar. Per keer kun je maximaal 2 pakketten bestellen. Voor dit artikel geldt een jaarlijkse bestellimiet.

Vitamine informatie pakket voor na de bevalling | 100 st

Login om te bestellen
Informatie over vitamines voor na de zwangerschap en baby’s en kinderen tot 4 jaar. Per keer kun je maximaal 2 pakketten bestellen.

Vitamine Informatie Davitamon Junior

Login om te bestellen
Aanbevolen hoeveelheden en suppletie adviezen van de Gezondheidsraad en andere relevante inzichten rondom vitamines voor kinderen.
In dit pakket vindt u een vitamine informatiekaart voor eigen gebruik om ouders/verzorgers te informeren en informatiefolders - inclusief kortingsbon - voor ouders/verzorgers.  
 

Pampers Ontlasting Kleurengids

Login om te bestellen
Het Pampers ontlasting kleurengidspakket bestaat uit een kaart (A5) en een scheurblok (30 vellen). Per keer kun je 1 kleurengidspakket bestellen. Voor dit artikel geldt een jaarlijkse bestellimiet.

Instructiekaart borst- en flesvoeding | bundel 50 stuks

Login om te bestellen
Praktische tips & adviezen omtrent het bewaren, opwarmen en bereiden van borst- en flesvoeding. 1 pakket bevat 50 instructiekaarten. Je kunt maximaal 1 pakket per keer bestellen.

Difrax S-fles folder | bundel 50 stuks

Login om te bestellen
In deze folder van Difrax lees je alles over de voordelen van de de S-fles met anti colic systeem. Ook wordt er uitgebreid informatie gegeven over welke flessenspeen heb beste bij jouw kindje past. Om het geheel te illustreren ontvang je een flessenspeen bij je bestelling. 1 bundel bestaat uit 50 folders.

Difrax Fopspeen folder | bundel 50 stuks

Login om te bestellen
In deze folder van Difrax lees je alles over de Difrax fopspeen. Er wordt uitgebreid informatie gegeven over de functie en het gebruik van de fopspeen. 1 bundel bestaat uit 50 folders.

Folder NVOM (Ned. vereniging ouders van meerlingen) | bundel 50 stuks

Login om te bestellen
1 bundel bestaat uit 50 folders, per keer kan er 1 bundel besteld worden.

Folder over congenitale CMV | 25 stuks

Login om te bestellen
De folder van de Stichting CMV biedt ouders en professionals informatie over congenitale CMV. Om de stichting CMV financieel te ondersteunen, zodat zij door kunnen gaan met hun goede werk, wordt een bijdrage van gevraagd voor hun foldermateriaal.    

Cliëntinformatie – Oei, ik groei! folderreeks | Postnataal

Login om te bestellen
De 'Alles over....' brochurereeks, is ontwikkeld in samenwerking met Oei ik groei!. De inhoud van de brochures is mede bepaald en gecontroleerd door de professie.

Oei, ik groei! Themaposter ‘Darmkrampjes’

Login om te bestellen
Informatieve poster gemaakt door Oei ik groei! met het thema 'Darmkrampjes'.

Uitzetlijst | bundel 100 stuks

Login om te bestellen
Neem samen met jouw cliënten de uitzetlijst door zodat alle noodzakelijke items voor de verzorging van moeder en kind in huis zijn. Voor dit artikel geldt een jaarlijkse bestellimiet.