Verzendtarief (boven de 100 euro gratis verzending)

Resultaat 1–12 van de 72 resultaten wordt getoond

Charder Hangweegschaal – MS4300i

Login om te bestellen
Lichtgewicht hangweegschaal (tot 25 kg), compleet met standaard weegdoek en ophanghaak. De MS4300i is een niet geijkte digitale babyweegschaal. Uiteraard wel gekalibreerd.

Medela Finger Feeder

Login om te bestellen
Met de Medela FingerFeeder kunnen kleine hoeveelheden vloeistof aan de baby worden gegeven zoals colostrum, moedermelk of supplementen. Het mondstuk is gemaakt van zachte siliconen zodat de pasgeborene geen hinder ondervindt. De spuit die nodig is in combinatie met de Finger Feeder, is los verkrijgbaar.

Medipharchem Polsteller – 1/2 minuut | 7 cm

Login om te bestellen
Gebruik de Medipharchem polsteller om de hartslag van de patiënt te tellen en de hartfrequentie te berekenen. Gemaakt van metaal, met zandloper van 30 seconden en voorzien van een clip voor eenvoudige bevestiging aan kleding.

Medipharchem Polsteller – 1/4 minuut | 7 cm

Login om te bestellen
Gebruik de Medipharchem polsteller om de hartslag van de patiënt te tellen en de hartfrequentie te berekenen. Gemaakt van metaal, met zandloper van 15 seconden en voorzien van een clip voor eenvoudige bevestiging aan kleding.

Natalis Matrasbeschermer 80 x 180 cm | per stuk

De Natalis matrasbeschermer (bedzeil) beschermt het matras tegen het vruchtwater bij het breken van de vliezen.

Natalis Netbroekje | per stuk

Login om te bestellen
Het Natalis netbroekje is zacht en elastisch en houdt het kraamverband goed op zijn plaats, hierdoor kan het verband discreet en hygiënisch gedragen worden. De Natalis netbroekjes zijn gemaakt van 87% polyester en 13% Elastan en vrij van latex.

Nutrifit Colostrum spuit-met dop – 10 ml | 1- 100 stuks

Login om te bestellen
Colostrumspuit (10 ml) om op hygiënische wijze colostrum/moedermelk in te bewaren. De spuit is verpakt in een blister en wordt geleverd met bijpassende dop. Verkrijgbaar per stuk of per 100 stuks. De bijbehorende voedingssonde is los verkrijgbaar.  

Folder over congenitale CMV | 25 stuks

Login om te bestellen
De folder van de Stichting CMV biedt ouders en professionals informatie over congenitale CMV. Om de stichting CMV financieel te ondersteunen, zodat zij door kunnen gaan met hun goede werk, wordt een bijdrage van gevraagd voor hun foldermateriaal.    

(Future) Mom Magazine | bundel 40 st

Login om te bestellen
(Future) Mom Magazine is een 163 pagina's tellend, hip tijdschrift met heel veel artikelen over de zwangerschap, de bevalling en de babytijd. Voor slechts €8,- ontvang je 40 magazines! Het redactieteam van (Future) Mom bestaat voor een groot deel uit verloskundigen. Dit betekent voor de aanstaande moeder gegarandeerd een informatiebron met de beste en betrouwbaarste informatie.

(Future) Dad Magazine | bundel 40 stuks

Login om te bestellen
(Future) Dad Magazine is een 100 pagina’s tellend, hip tijdschrift met heel veel artikelen over de zwangerschap, de bevalling en de babytijd speciaal gemaakt voor (aanstaande) papa’s.  

Hugo Magazine Nr. 1, 2 & 3

Login om te bestellen
Lees op een laagdrempelige manier meer over babyverlies en de impact hiervan op ouders, zodat je gezinnen die dit meemaken nog beter kunt begeleiden? Hugo magazine wordt uitgegeven door de De Babyverlies Academie, die ook trainingen en scholing op het gebied van babyverlies ontwikkeld heeft. Op HCPonline vind je meerdere geaccrediteerde cursussen op het gebied van rouwverwerking.  

CAVE! Schema’s Acute Verloskunde voor kraamverzorgenden

Login om te bestellen
Schema’s Acute Verloskunde is een handige klapper/checklist waarin de meest voorkomende acute verloskundige situaties zijn opgenomen. Onmisbaar in situaties waarin je de verloskundige tijdens een (complexe) bevalling moet assisteren of wanneer er (nog) geen verloskundige aanwezig is.